Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

NiL-Frukost med Walk your value

24 oktober, 2023 @ 07:30 - 09:00

Tagning 2, ett redskap som gör skillnad i arbetslivet!

Välkommen på frukostmöte med Walk your value!

Vi är alldeles för många som delar erfarenheten av psykisk ohälsa på jobbet. Enligt Arbetsmiljöverket dör över 700 personer varje år till följd av arbetsrelaterad stress. Hur känns den inledningen i kroppen?
För Milena Andersson och Mia Hellström, ledde den olustiga känslan i kroppen fram till ett stärkande samarbete mellan deras bolag. Olusten har bytts ut mot mod och vilja att göra annorlunda.

Walk your value
Tillsammans har de skapat konceptet Walk your value och arbetat fram egna modeller och redskap med stöd i forskningen för att skapa förutsättningar för individer, ledare och team att växa och utvecklas.
Ett av dessa redskap är Tagning 2 där vi utgår från vardagliga situationer och mänskliga beteenden på jobbet och frågar oss ”Vad skulle hända om vi gör så här i stället?”. Tagning 2 är helt enkelt en möjlighet till omtag för individer, team och organisationer att göra skillnad där man står med det man har. Genom att lyfta upp det som skaver till ytan och träna i olika scenarier stärker vi det positiva och eliminerar faktorer som motverkar hälsa och framgång för individer, team och organisationer.

Varmt välkomna!

 

När: 24 oktober 2023
Tid: 07:30-09:00
Var: Bahnhof Cowork, Sockerbruksgatan 1, Lidköping

Anmäl er senast 20 oktober 2023 kl 12:00!

 

ANMÄLAN ÄR STÄNGD!

Kontakta Katarina om ni missat att anmäla er och vill vara med på denna NiL-frukost. Mejla här!

Detaljer

Datum:
24 oktober, 2023
Tid:
07:30 - 09:00

Plats

Bahnhof Cowork Lidköping
Sockerbruksgatan 1
Lidköping, 53140 Sverige
+ Google Map