Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

NiL Ekonomi & HR Nätverket – MÅL & NYCKELTAL

16 november, 2023 @ 07:30 - 10:00

Varmt välkommen till vår nästa Ekonomi & HR Nätverksträff!

Nyckeltal kan förenklat beskrivas som konkreta målsättningar som gör att en verksamhet får en gemensam riktning och ett tydligt slutresultat att jobba mot. Det kan handla om rena pengar, att nå ett önskat ekonomiskt resultat vid en viss tidpunkt, att man vill sänka frånvaron på arbetsplatsen med nån viss procent eller uppnå en nivå av mätbar medarbetarnöjdhet till exempel. När nyckeltalen är bestämda börjar strategiarbetet för ledningsgruppen.

Nyckeltal ska utmana organisationen att bli bättre. De gör att visioner blir till verklighet och ger oss hopp om framtiden.

 

Är du medlem i NiL?
Arbetar du inom Ekonomi & HR?
Då är du varmt välkommen att anmäla dig till denna träff och förhoppningsvis vill du komma varje kvartal och förbättra din relation och skaffa kontakter inom samma arbetsområde som du, men som arbetar på andra företag. Är du inte medlem är du välkommen att höra av dig till oss så ska vi se till att du får en plats i gänget.

Datum: 16 november 2023
Tid: 7:30-10:00
Plats: Lidbeckska huset
Ämne: MÅL & NYCKELTAL med Katarina Sundberg – HR-chef, Mia Lindström – HR-strateg och Elinor Axelsson – Utvecklingsledare från Lidköpings Kommun

 

Detaljer

Datum:
16 november, 2023
Tid:
07:30 - 10:00

Plats

Lidbeckska huset
Gamla Stadens torg 2
Lidköping, 53132 Sverige
+ Google Map