Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

PREMIÄR! NiL Industrinätverket – KOMPETENSFÖRSÖRJNING

november 29 @ 07:30 - 10:00

Varmt välkommen till NiL:s nya industrinätverk!

Vi har en stark tillväxt i vårt område just nu där vi behöver ta gemensamt ansvar och hjälpas åt. AI, krig, energi, materialtillgång, lagstiftningar, hållbarhetsredovisning, klimatförändringar är några av de stora samtalsämnena som florerar, påverkar och oroar. Vi har också en del lokala frågor som till exempel kompetensförsörjning och bostäder där vi också kan hjälpas åt att finna svar.

Det kommer vara minst fyra träffar per år. Vi kommer ha en eller ett par ansvariga för nätverket som koordinerar träffarna varje år. Under 2024 blir det Fredrik Lööf, vice ordförande i NiL och vd på Witte-industrier. NiL:s verksamhetsledare finns med som administrativt stöd.

KOMPETENSFÖRSÖRJNING

Vi kommer denna gång fokusera på företagens kompetenshöjning och kompetensförsörjningsbehov. Campus är inbjudna för att presentera vilka olika utbildningar de har som kan var till hjälp att öka intresset för och få fram resurser till industrin. De kommer också att visa exempel på YH-utbildningar. Tillsammans diskuterar vi kring vilka former av utbildningar branschen önskar få på plats i framtiden.

 

Är du medlem i NiL?
Arbetar du inom Industrin?
Då är du varmt välkommen att anmäla dig till denna träff och förhoppningsvis vill du komma varje kvartal och förbättra din relation och skaffa kontakter inom samma arbetsområde som du, men som arbetar på andra företag. Är du inte medlem är du välkommen att höra av dig till oss så ska vi se till att du får en plats i gänget.

Datum: 29 november 2023
Tid: 7:30-10:00
Plats: Bahnhof Cowork Lidköping
Ämne: KOMPETENSFÖRSÖRJNING med Rikard Lans, Åsa Törn, Jon Johansson, Anders Toren, Jens Karlsson från Campus Västra Skaraborg

Anmäl dig senast tisdag 27 november kl. 12:00!

 

 

Detaljer

Datum:
november 29
Tid:
07:30 - 10:00

Plats

Bahnhof Cowork Lidköping
Sockerbruksgatan 1
Lidköping, 53140 Sverige
+ Google Map