Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

NiL Industrinätverket – HÅLLBARHET

februari 21 @ 07:30 - 10:00

Framtiden är nu – Hållbarhetsarbetet i en föränderlig värld

I en värld där hållbarhet blir allt viktigare och kraven blir fler, bjuder vi in er till en nätverksträff som syftar till att ge en grundläggande introduktion till hållbarhet i dess helhet, inklusive ekonomiska, sociala och miljömässiga aspekter.

Vi vill också belysa hur ny lagstiftning (CSRD) kommer att påverka företagen och kraven på hållbarhetsredovisning. Mattias Bygghammar, auktoriserad revisor på PWC med inriktning på hållbarhetsredovisning, gästar oss och utbildar oss i hållbarhet och kommande krav.

Emma Sundling Bustad, VD på Sundlings, deltar och berättar och inspirerar hur de påbörjat, kopplat greppet om och vidareutvecklat sitt hållbarhetsarbete, samt vilka positiva effekter det haft på deras verksamhet.

Emma Sundling Bustad, , VD på Sundlings

Vi ser fram emot att välkomna er till en morgon fylld med kunskap, inspiration, konkreta verktyg för att kickstarta eller förbättra ert hållbarhetsarbete samt få insikter i hur hållbarhetsarbete kan leda till innovation och nya affärsmöjligheter.

 

Är du medlem i NiL?
Arbetar du inom Industrin?
Då är du varmt välkommen att anmäla dig till denna träff och förhoppningsvis vill du komma varje kvartal och förbättra din relation och skaffa kontakter inom samma arbetsområde som du, men som arbetar på andra företag. Är du inte medlem är du välkommen att höra av dig till oss så ska vi se till att du får en plats i gänget.

Datum: 21 februari 2024
Tid: 7:30-10:00
Plats: Bahnhof Cowork Lidköping
Ämne: HÅLLBARHET med Emma Sundling Bustad från Sundlings Sverige AB

Anmäl dig senast måndag 19 februari kl. 12:00!

 

Anmälan är nu stängd!

Detaljer

Datum:
februari 21
Tid:
07:30 - 10:00

Plats

Bahnhof Cowork Lidköping
Sockerbruksgatan 1
Lidköping, 53140 Sverige
+ Google Map