Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Dialogmöte med Centerpartiet

april 12 @ 10:00 - 11:00

Varmt välkommen till dialogmöte med Centerpartiet!

Centerpartiet i Lidköping har besök av Helena Lindahl, riksdagsledamot för Centerpartiet och hemmahörande i Robertsfors kommun i Västerbotten. Talesperson för partiet i landsbygds- och skattefrågor (tidigare näringsfrågor) och är ledamot i skatteutskottet.

Vi i NiL har fått frågan om vi tillsammans med våra medlemmar vill träffa dem för att prata om näringslivsfrågor och dem bjuder därav in oss till ett dialogmöte den 12 april, 10.00.

Helena ser fram emot att träffa NiL och lyssna in vilka frågor som är viktiga för Lidköping och hon berättar gärna om uppdraget som ledamot samt aktuella frågor i riksdagen med fokus på näringsliv och landsbygd.

Är du intresserad av att komma och prata näringslivsfrågor med Centerpartiet och Helena? Då är du varmt välkommen att anmäla dig till dialogmötet den 12 april. Här har du en chans att visa vilka frågor vi i Lidköping tycker är viktiga att lyfta upp på agendan i riksdagen i Stockholm.

Datum: 12 april
Tid: 10.00-11.00
Plats: Bahnhof Cowork

NiL är en organisation som är politiskt oberoende. Men vi vill kunna vara den aktör som gör det möjligt för våra medlemmar att träffa olika politiska partier där man får lyfta viktiga frågor för näringslivet. Blir vi inbjudna av ett parti som vill lyssna på vårt lokala näringsliv, är vi självklart med och skapar ytor där våra medlemmar ska kunna lyfta de frågor som är viktiga för dem. Därav kan denna typ av möten dyka upp på vår agenda från och till under åren.

 

Detaljer

Datum:
april 12
Tid:
10:00 - 11:00