God Jul från oss!

Vi börjar raskt närma oss jul och avslut på detta NiL år. Vi kan konstatera att det har varit ett hektiskt år med många nya medlemmar och högt tempo i våra aktiviteter.

För oss i styrelsen har det handlat mycket om att hitta vägar att samverka med alla olika intressenter kring vårt förtagande. Vi har idag gemensamma planeringar med övriga näringslivsorganisationer inklusive kommunens näringslivsenhet.

Vi har precis arbetat igenom vår verksamhetsplan för 2024, och jag kan lova att det blir en minst sagt fullspäckad kalender även nästa år. En del återkommande favoriter som Krogstafetten och Näringslivsfesten finns med, men också några helt nya arrangemang som vi tror kommer vara värdeskapande. Vi sparkar igång året med första frukosten den 30 januari då vår medlem IKEA står som värd.

I februari kommer också Victoria tillbaka efter sin föräldraledighet. Med Victorias återkomst så avslutas också Katarinas tid som stand-in. Ni har hört mig säga det förr men det tål att upprepas hur glada vi är för det arbete som Katarina har utfört under denna tid. Stort tack Katarina!

Nu återstår det bara för mig att säga god jul och ett riktigt gott nytt NiL-år så hoppas jag att vi ses på våra aktiviteter under nästa år.

Jonas Toreborg
Ordförande Näringslivet i Lidköping – NiL

På bild från vänster: Katarina Strand (ledamot), Fredrik Lööf (ledamot), Lena Hörnell (ledamot), Antonio Yuksel (ledamot), Victoria Möller (verkamhetsledare), Jonas Toreborg (ordförande), Carl-Martin Andersson (ledamot), Jakob Kaufmann (ledamot)