Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Näringslivsdag!

24 maj, 2022 @ 08:00 - 13:00

VARMT VÄLKOMNA TILL NÄRINGSLIVSDAGEN DEN 24 MAJ! 

Det kommer bli en dag fylld med mingel, föreläsningar, nätverk och stort fokus på vårt näringslivsklimat.

Vi startar dagen med frukost, kaffe och föreläsning inom ämnet Hållbarhet tillsammans med Björn Paulsson på Inquire. Ett efterfrågat ämne hos våra medlemmar, så det ska bli spännande att lyssna till hur Björn jobbar med denna fråga inom sitt bolag.

Sedan blir det mingel och nätverkande tillsammans med alla som är på plats samt våra 10 utställare. Vi kommer presentera alla företag ni kan träffa i vår mingellounge inom kort. Håll utkik!

Under förmiddagen kommer sedan Alma Ohlin och Jessica Tengeland att hålla i en föreläsning gällande Näringslivsklimat. Vad är egentligen ett bra företagsklimat och vad kan vi tillsammans göra för att uppnå ett bättre näringslivsklimat i Lidköping? Vi väntar med spänning på att höra tips och idéer från Alma & Jessica.

Där emellan kommer ICA Supermarket Margretelund att bjuda på förmiddagssnacks, så att vi inte går hungriga mellan frukost och lunch.
Efter förmiddags föreläsningen kommer det återigen finnas tid för mingel, nätverk och självklart möjlighet att prata mer om dagens ämnen.

Som avslutning på dagen kommer sedan Anders Jörnsköld att hålla i en sista föreläsning innan lunch inom ämnet Framtidens kontor & arbetsliv . Ett ämne som är mer aktuellt nu än någonsin, hur ska våra förtag ställa om och anpassa sig framöver?

Slutligen går vi alla upp till Restaurangen 1934 där vi bjuder alla deltagare på lunch.

Vi hoppas att det är många som vill komma och delta på vår näringslivsdag tillsammans med oss! 

När: Tisdag den 24 maj
Tid: 8.00-13.00
Vart: Foajén på Arenan
Mat: Vi bjuder på frukost och lunch från Restaurang 1934

Anmäl specialkost till: victoria@naringslivetilidkoping.se

Anmälan är nu stängd. Om du har missat att anmäla dig, ta kontakt med Victoria och hör om det finns möjlighet att lösa en plats eller om eventet är helt fullt.

 

Detaljer

Datum:
24 maj, 2022
Tid:
08:00 - 13:00