Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Lunchmöte med Moderaterna

maj 28 @ 12:00 - 13:00

Du är varmt välkommen till ett lunchmöte med EU-parlamentariker Jörgen Warborn. Han vill prata med er här Lidköping om hur vi sätter företagares konkurrenskraft högt upp på EU:s agenda. Vi i NiL har fått frågan från Moderaterna om vi tillsammans med våra medlemmar vill träffa dem för att prata näringslivsfrågor.

Jörgen Warborn har sedan han valdes in i Europaparlamentet kämpat hårt för att minska regelkrånglet för små och medelstora företag.

Är du intresserad av att träffa Jörgen och Moderaterna för att lyfta viktiga frågor för näringslivet? Då är du varmt välkommen att anmäla dig till lunchträffen på Feeling den 28 maj.

Datum: 28 maj
Tid: 12.00-13.00
Plats: Feeling, Skaragatan 7

Anmäl dig här nedan! 

NiL är en organisation som är politiskt oberoende. Men vi vill vara den aktör som gör det möjligt för våra medlemmar att träffa olika politiska partier där man får lyfta viktiga frågor för näringslivet. Blir vi inbjudna av ett parti som vill lyssna på vårt lokala näringsliv, är vi självklart med och skapar ytor där våra medlemmar ska kunna lyfta de frågor som är viktiga för dem. Därav kan denna typ av möten dyka upp på vår agenda från och till under åren med olika partier.

 

Detaljer

Datum:
maj 28
Tid:
12:00 - 13:00