Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Lidköpingsminglet

5 oktober, 2022 @ 18:30 - 21:00

5 oktober arrangerar Företagarna i Lidköping tillsammans med Nyföretagarcentrum Lidköping återigen igen Lidköpingsminglet. Tidigare evenemang har varit mycket uppskattade med trevligt mingel, intressanta pitchar och många nya kontakter.

Du får möjlighet att göra en företagspitch på en halv minut, där du presenterar dig och ditt företag och vad du kan erbjuda. Det kommer självklart också att finnas gott om möjligheter för att mingla och ha en trevlig och givande kväll tillsammans med andra som också vill nätverka.

Genom Lidköpingsminglet skapar vi en mötesplats för Lidköpings företag och företagare. Det är ett fantastiskt tillfälle för personliga möten, nya tankar och idéer och du sår frön för framtida affärer eller kanske samarbeten. Du träffar personer som du förmodligen inte träffar i dina vanliga forum.

Tid: 5 oktober kl. 18:30-ca 21:00

Plats: Bahnhof Cowork Lidköping, Sockerbruksgatan 1, ingång på gaveln på Sockerbruket längst ifrån ”älva” (Lidan).

Förtäring: Vi bjuder på mingelmat inkl. bordsvatten och kaffe.

Sista anmälningsdag är 26 september men boka gärna så snart som möjligt.
OBS Begränsat antal platser till 50 personer så anmäl dig redan idag. Vi räknar med ett stort intresse!

Ta chansen att utveckla ditt aktiva nätverk. Anmäl dig nu!

Kostnadsfritt för en person per företag. Är ni flera betalar ni 300 kr + moms per person. Vi tillämpar en No Show-avgift på 300 kr + moms vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än 3 oktober.

Anmäl dig till Lidköpingsminglet här: Lidköpingsminglet – Presentera ditt företag och nätverka dig till framgång! – Företagarna (foretagarna.se)

Detaljer

Datum:
5 oktober, 2022
Tid:
18:30 - 21:00